RÓLUNK


A Truth Central a McCann Worldgoup egyik tudásközpontja. Folyamatosan kutatva keresünk válaszokat olyan kérdésekre, mint hogy mi alakítja az emberek viszonyát a márkákkal, mik állnak a kulturális változások hátterében, hogy jobban megérthessük a fogyasztókat a világ különböző részein. Egy nemrégi kutatásunk, a ’Truth About Youth’ során 33 országban, több mint 120 csoportos beszélgetést vezettünk és több mint 33 000 emberrel készítettünk interjút, hogy megismerhessük a fiatalok világát.
A beszélgetések során lenyűgözött bennünket az általuk használt szleng állandóan változó és színes jelentéstartalma. Ez arra ösztönzött bennünket, hogy megörökítsük ezeket. Ezért a Z generáció segítségét és közreműködésével hoztuk létre „Á-tól a Z-genrációig” címmel ezt a gyűjteményt, amely a gyakran használt szleng szavakat mutatja be rendszerbe foglalva.
Ez az archívum nem teljes, és a szleng változásával nem is lehet az. Azt reméljük, hogy sokan segítenek majd a tartalom folyamatos rendszeres frissítésében és megújításában, és még többen lesznek, akik szórakozást vagy akár segítséget találnak a szavak böngészésében.

A kutatásunkról


33 ország fiataljait megkérdezve azt igyekeztünk megismerni, hogyan élnek és milyen körülmények között nőnek fel a fiatalok. Miközben a téma minden rétegét vizsgáltuk, azt kértük tőlük, hogy gyűjtsék össze azokat a szlegeket, amiket gyakran használnak. Így alakult ki az „Á-tól a Z-generációig” gyűjtemény, amely segítségével megismerhető a Z genráció világának egy szelete.

KAPCSOLAT


Ha többet szeretne megtudni a kutatásról, írjon nekünk az info@mccann.hu címre vagy látogasson el a www.mccann.hu oldalunkra.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!